🚚Leverans inom 2-4 arbetsdagar 🚚

📦Levereras till paketbutik endast 79 SEK. 📦

🚚Vi erbjuder leverans i Sverige🚚

Så undviker du repor på din bil - Xpert Cleaning kan hjälpa dig med rätt produkter

Mikkel Bach Pedersen |

Så undviker du repor på din bil - Xpert Cleaning kan hjälpa dig med rätt produkter

Att tvätta sin bil i biltvätt är något de flesta av oss gör. Men många tror felaktigt att det inte lämnar repor på bilen. Tyvärr är det inte så, oavsett hur mjuka borstarna är i biltvätt så lämnar det alltid repor efter avslutad biltvätt. Men oroa dig inte, som tur är finns det något du kan göra själv för att undvika repor på din bil.

Hur undviker du repor?

Ett av de bästa sätten att undvika repor på din bil är att använda rätt produkter, och här är Xpert Cleaning din bästa vän. Vi säljer bara bilvårdsprodukter av hög kvalitet och vårt främsta varumärke är SONAX som har utvecklat vårdprodukter för fordon i mer än 70 år. Med SONAX får du skonsam, snabbverkande och inte minst ekonomisk tvätt av din bil som gör den gnistrande ren utan repor.

Hos Xpert Cleaning hittar du även produkter som professionella städare använder i näringslivet, både från SONAX och Auto Magic. Så om du är en bilvårdsentusiast har vi något för dig också.

Varför är det viktigt att tvätta sin bil?

Om du inte tvättar bort din bil från vardagssmuts och smuts, särskilt vägsalt, kan det resultera i att lacken blir matt eller rostar. Därför är det viktigt att tvätta sin bil regelbundet så att den förblir snygg och i gott skick.

Hur kan Xpert Cleaning hjälpa dig?

Vi på Xpert Cleaning har stor erfarenhet av bilvårdsprodukter och vi vill hjälpa dig att hitta rätt produkter för din bil. Du kan alltid kontakta oss via telefon eller mail så guidar vi dig igenom så gott det går, så att du kan få en bil som lyser som ny.

Så låt Xpert Cleaning hjälpa dig att undvika repor på din bil och få den bästa bilvårdsupplevelsen med produkterna SONAX och Auto Magic.

Lämna en kommentar

Obs: kommentarer måste godkännas innan de visas offentligt.